Den Ontstopper Heist op den Berg, Putte, Berlaar doet ontstoppen en geurhinder opsporen

  DEN ONTSTOPPER Ontstoppingsdienst Heist op den Berg, Putte en Berlaar bel snel: 015/25 21 26
  Firma, Den Ontstopper voor al je rioleringsproblemen. Van verstopte afvoer tot geurhinder opsporen in je woning.

  ontstoppermachines

  Nieuwe wetgeving omtrent afvalwater geeft problemen

  Tegenwoordig merken wij op dat de nieuwe regels van rioleringsnet zoals de aansluitingen op privaat gedeelte totaal niet logisch meer zijn!

  Zoals vroeger waar duidelijk toilet en zeep / vetten van mekaar gescheiden werd om bvb geurhinder en verstoppingen tegen te gaan wordt dit nu totaal onbedacht anders aangesloten.

  De nieuwe regels zullen op relatieve korte tijd problemen geven en zullen tevens voor de klanten duurder worden om die problemen opgelost te krijgen.

  Voorbeeld: Zeepwater moet aangesloten worden op septische put.

  Vroeger mocht dit niet vanwege de werking van deze put niet te verstoren.

  Zo weinig mogelijk tussenputten omdat volgens vele dit juist zorgt voor verstoppingen.

  Dit klopt gedeeltelijk maar voornamelijk omdat er nooit geen onderhoud gegeven wordt!

  Dus wil dit zeggen dat zeepwater vaak aangesloten zal worden op de toiletafvoer omdat de septische put origineel bij aankoop maar één inkom heeft.

  DIT GEEFT GEGARANDEERD PROBLEMEN!!!

  Je kan je al voorstellen dat er verschillende aftakkingen worden geplaatst op de hoofdafvoer naar de septische put toe.

  Deze aftakkende buizen gebruikt zullen worden voor de zepen en vetten en dat die dan in de afvoerbuis een koek zullen vormen.

  Dit wil dan zeggen dat je deze afvoer vroeg of laat moet reinigen.

  De hoofdbuis reinigen is geen probleem maar de aftakkende buizen wel.

  Hier heb je dan steeds de camera nodig om de ontstoppingsdarm trachten in de juiste aftakking te krijgen.

  DIT KOMT VEEL DUURDER UIT VOOR DE CONSUMENT.

  Ook bij geurhinderproblemen wordt het een lastige en duurdere zaak om een juiste diagnose te stellen omdat je geen pistes meer kunt volgen of uitsluiten en dus niet meer met de vinger kunt wijzen naar de juiste plaats van oorzaak.

  Breekwerken die zullen gebeuren om hopelijk op de oorzaak te stoten.

  Wij hebben al langer door dat de nieuwe of renovatiewoningen onlogisch wordt gebouwd of verbouwd wat afvoer of rioleringstelsel betreft.

  Wat??? Nog slechter dan in de jaren 70! Euh...ja, als je het ons vraagt klopt dit!

  Kunnen we toch iets doen om toch langer te genieten van ons rioleringstelsel zonder problemen?

  Volgens ons wel! ja, inderdaad een GOUDEN raad!

  Wij raden dan zeker aan om het zeepwater en vetten op te vangen in een sifonput buiten de woning en deze toegankelijk te houden. Dan de sifonput pas aan te sluiten op de septische put zoals nu verplicht is volgens de nieuwe regels.

  Een goede raad van ons? Twee vervuilende toestellen in je woning zijn de keuken en de wasplaats. Deze apart plaatsen op een stelsel kan je veel voordelen geven. Ook kan je achter deze twee vervuilende toestellen de badkamer afvoer aansluiten zodat dagelijks de vervuilende afvoeren gespoeld zullen worden.

  Voordeel is ook dat niemand zich wast in koud water (ik toch alvast niet :-) en dus de spoeling zal gebeuren met lauw of warm water wat nog eens bevordelijk is om de vetten makkelijk op te lossen en door te spoelen tot in de septische put.

  Wat is vaak nog een probleem? Rioleringsplannen die niet kloppen. Geen voldoende uitleg aan de consument van aannemer en of architect.

  Wij stellen vaak dat je een zakradiootje van 20 euro koopt krijg je er een handleiding in vele talen bij maar als je een woning bouwt van 200.000 euro krijg je GEEN UITLEG!

  Dit klopt niet en zou toch logisch moeten zijn!

  10 jaar garantie? De meeste problemen beginnen kort nadien!

  Hopend ben je wijzer na deze uitleg!

  Mvg John

  Voorzichtig met agressieve producten!

  Sommige producten kunnen schade toebrengen aan bad, lavabo, vloertegels etc. Bovendien kunnen ze bij verkeerd gebruik brandwonden veroorzaken. Wees dus voorzichtig en volg steeds de gebruiksaanwijzingen. Draag bovendien handschoenen bij gebruik en voorkom inademen van vrijkomende dampen.

  Niet iedereen is zich ervan bewust dat de zuren in sommige producten buizen of verbindingen tussen buizen kunnen aantasten, met als gevolg lekkage. Gebruik bij een verstopte afvoer of riolering ook liever geen ontstoppingsproduct in korrelvorm. Dergelijke producten kunnen binnenin de leidingen verstenen en zo verstopping veroorzaken. Openbreken is dan onvermijdelijk.

  Wij verzoeken u vriendelijk, bij interventie van onze firma, het gebruik van agressieve middelen bij ons te melden, zodat ook wij ons werk in alle veiligheid kunnen uitvoeren!

  Ontstoppingen denontstopper bvba is vaak een snelle dienst voor het ontstoppen van afvoerleidingen.

  BEL snel de ontstopper! 0475/26 72 40

  Vochtige doekjes niet doorspoelen

  Het doorspoelen van vochtige toiletdoekjes raden wij ten zeerste af. Vochtige doekjes worden NIET verwerkt in de septische put. Zelfs wanneer op de verpakking staat dat de doekjes mogen worden doorgespoeld, ontstaan na verloop van tijd vaak toch problemen.

  Preventief gebruik van soda (duvel)

  Los regelmatig een hoeveelheid soda op in warm water en spoel dit door de gootsteen. De ontvettende werking van soda zal uw afvoer langer vrijhouden en verstoppingen voorkomen.

  Keuken afvoer syphons of sifons blijven langer vetvrij!

  Preventief emmer water door toilet voorkomt verstoppingen

  Regelmatig een emmer water door het toilet spoelen houdt de riolering langer vrij en voorkomt dichtslibbing en verstopping. Zeker wanneer de afstand tussen het toilet en de septische put groter is dan 15 meter, is regelmatig een emmer water door het toilet aanbevelenswaardig, maar eigenlijk is het een goed advies voor ieder toilet.

  Bovendien is het goedkoop en milieuvriendelijk.

  Geurhinder, Camerainspectie, Ontstoppingsdienst

  Geurhinder opsporen! stankhinder in woning , rioolgeur, moze geur, rioolvliegjes,
  Camera-inspectie van rioleringstelsel! Belangrijk bij vochtige muren, lekkages, opsporen breuken in afvoer.

  Ontstoppingsdienst! Ontstoppen van riool, toilet, keuken, regenafvoer, badkamer, bad, lavabo, douche, wasplaats,pompsteen,pombak, pompbak, overloop, syphonput, sifonput, septische put, regenput, sterfput, dubbele put,

  www.denontstopper.com  = Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst van uw streek.
   
  We werken samen met loodgieters, loodgieter, aannemers, klusdiensten, klusjesdiensten, en vele anderenWij werken voor: Particulieren, Eigenaars, beheermaatschappijen, verzekeringen, Loodgieters, klusjesdiensten, en vele anderen.
   
  Wij zorgen voor oplossingen betreffende ontstoppingsproblemen, geurproblemen, en dergelijke.
  Ontstopper, ontstoppingswerken, hoge druk, spiraal, veer, Lazeroms,
  Bouwdroger plaatsen doen wij ook. Zie zeker even verder op de website!